Arrangementen

Nagelbijt-arrangement
€80,- of 2x €40,- (betaling in week 1 en week 5)

Nagelbijten is een gewoonte die mensen zich hebben aangeleerd. Vaak begint het in de kinderjaren of in een stress periode. Het nagelbijten kan zich beperken tot het bijten of afscheuren van de nagels. Maar vaak wordt er ook aan velletjes rondom de nagelriemen gebeten, waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan. De mate van nagelbijten is per persoon verschillend. Mensen die nagelbijten verstoppen vaak hun handen uit schaamte.

Één van de mogelijkheden om nagelbijten tegen te gaan is het laten zetten van kunst nagels. Dit is zelfs mogelijk op de kortste nagels. Kunst nagels zijn hard en moeilijk af te bijten. Maar ook omdat men in één keer mooie en verzorgde nagels heeft, is er meer van bewust en zal het nagelbijten afnemen. In sommige gevallen is het zelfs helemaal over!
Er kan gekozen worden om een set kunst nagels te laten zetten en eens in de 3 á 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Maar er kan ook gekozen worden voor het Nagelbijt-arrangement, zodat de klant er lang plezier van kan hebben.

Hieronder de uitleg over wat het Nagelbijt-arrangement inhoudt.
WEEK 1:
Er wordt een nieuwe set acryl nagels gezet. De keuze is natuurlijk aan jezelf wat je wilt.
De nagels worden niet te lang gezet, omdat je dat niet gewend bent en ze dus makkelijker kunt stoten. 

WEEK 2:
Na één week kom je terug en wordt er gecontroleerd of de nagels nog goed stevig zitten. Eventuele oneffenheden worden weg/bijgewerkt, zodat ‘peuteren’ wordt tegengegaan.

WEEK 3:
Twee weken ná het zetten van de nieuwe set, kom je terug voor een volledige nabehandeling. Dit gebeurt al na 2 weken omdat de nagels van mensen die nagelbijten sneller groeien dan bij mensen die geen nagelbijten.
Er mag dan natuurlijk een andere kleur gekozen worden + nailart eventueel.


WEEK 5:
Bij deze behandeling worden de nagels ook weer gecontroleerd, oud product wordt zoveel mogelijk verwijderd en nieuw product erop gezet. 

WEEK 7:
Dit is de laatste behandeling. Na deze behandeling kun je ervoor kiezen je nagels verder te laten behandelen zoals normaal gesproken. Eens in de 3 á 4 weken.

Als extraatje wordt het arrangement afgesloten met een handmassage.

Bruid arrangement €40,-

Gaat u binnenkort trouwen? Dan maakt het natuurlijk helemaal af als uw handen + nagels er ook netjes en verzorgd uit zien. Op zo’n dag hoort alles perfect te zijn!
Daarom dit arrangement.

Wat houdt het in?:
- Nagels worden gevijld, zodat er geen haakjes zijn.
- Nagelriemen worden aangeduwd.
- Overtollige velletjes worden verwijderd.
- Handen gaan in de manicure-bowl voor reiniging, daarna goed gedroogd met een handdoek.
- Nagels worden ontvet en gereinigd met een prep en primer.
- Gewenste product wordt op de nagels aangebracht, met of zonder verlenging.
- Als finish, een handmassage van 10/15 minuten.

Om het leuk af te ronden krijgt u een kleinigheidje mee en wens ik u alle goeds en heel veel geluk met uw partner!