Producten

Kleuren en stijlen✨️

De producten die ik gebruik zijn afkomstig van een erkend en goede groothandel. 

Ik heb mijn vaste groothandels waar ik mijn producten bestel. Meerdere groothandels omdat de acryl kleuren, gel lakken en werkmaterialen heel breed zijn en bij sommige groothandels hebben ze een breder assortiment. Ik vind dat de klant genoeg keuze moet hebben om haar kleur te kunnen kiezen. En vind het ook erg belangrijk dat de producten goed zijn van kwaliteit en houdbaarheid. 

Des te langer heb je plezier van de nagels!💅🏽

Kwaliteit, heel belangrijk

Zoals bij het kopje 'Producten' beschrijf ik al in het kort dat ik de kwaliteit én houdbaarheid van de producten die ik gebruik erg belangrijk vind. Dit, omdat ik voor mijzelf maar vóóral voor de klant wil laten zien dat ik schoon en netjes te werk zal gaan. 

Voor nieuwe klanten leg ik ook vaak uit wat het voorwerk is en als zij tussendoor vragen hebben vind ik 't ook vanzelfsprekend dat ik ze een zo goed mogelijk antwoord kan geven en zich op hun gemak voelen. Ook zorg ik er voor dat er na elke klant, de werk/nageltafel wordt schoon gemaakt en de materialen die ik gebruik gedesinfecteerd worden zodat het er altijd schoon en netjes uit ziet voor de volgende klant.