Huisregels Nails & Beauty bySaskia

Het kopje 'Huisregels' klinkt misschien streng maar zo bedoel ik het zeker niet.. Maar vind het wel belangrijk om een paar regeltjes op een rijtje te zetten dat het duidelijk is voor de klant, dat het geen onenigheid kan veroorzaken ;)

Hieronder de huisregels op een rijtje;

- De minimum leeftijd voor acrylnagels is 16 jaar. Ben je jonger dan 16 kun je aantonen dat je toestemming hebt van ouders.

- Neem je een vriendin/kennis mee, overleg dit even van te voren.

- Heb je een afspraak maar geen oppas voor je kindje? Je mag je kindje meenemen, als je dit WEL even van te voren overlegt. (er is een speelhoek aanwezig) 

- Betalingen worden geaccepteerd met contant, pin of tikkie. Bij tikkie wordt het bedrag vooraf betaald!

- Kom je voor een nabehandeling, maar de set is NIET door mijzelf gezet? Dan reken ik eenmalig € 5,00 extra op de nabehandeling.

- Kom op tijd! Minimaal 5minuten voor je geplande afspraak. Zo heb ik genoeg tijd voor de klant om aan haar wensen te voldoen♡

- Ben je verhinderd? Laat dit minimaal 24u van te voren weten! Anders ben ik genoodzaakt om de HELFT van de behandeling, via een tikkie/betaalverzoek, te ontvangen.

- Kom je te laat op de geplande afspraak. Na 15min wordt de afspraak geannuleerd en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt + ben ik genoodzaakt om de HELFT van het bedrag van de behandeling te ontvangen ter compensatie van de verloren tijd.

- Bij het niet op komen dagen op de afgesproken tijd zónder bericht, wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht dmv een tikkie/betaalverzoek.